„Спортико” ЕООД работи в областта на професионалния спорт и общественото строителство. Фирмата специализира в сферата на подовите покрития с най-различно приложение: спортни зали и съоръжения, болници, училища, офис сгради, хотели, и др. Богатата гама от настилки, които предлагаме включва: изкуствени треви предназначени за футболни игрища,тенис кортове и мултифункционални спортни детски площадки, каучукови настилки, PVC настилки, мокети, епоксидни, акрилни и полиуретанови настилки.

„Спортико” ЕООД е представител за България на световни лидери в производството на настилки, като Tarkett, Gerflor, BSW, Lano, Domo, Burmatex, Anker. Специално внимание фирмата отделя на качеството на строително-монтажните работи - разполагаме с монтажни екипи съставени от опитни хора за полагане на всички външни и вътрешни настилки. Фирмата разполага с квалифициран екип, който ще Ви помогне да вземете най- доброто решение за Вашите нужди по отношение на вид и дизайн, ценообразуване, гаранции на материала и монтaжа, запазване на цветове, износоустойчивост на повърхностния слой на продуктите и др.

„Спортико” ЕООД e специализирана фирма за проектиране, изграждане и поддръжка на спортни съоръжения. Нашият екип ще Ви даде правилното решение за цялостното изграждане на спортни обекти, като:
  * Официални и тренировчъчни футболни терени;
  * Мини-футболни игрища;
  * Тенис кортове;
  * Мултифункционални площадки;
  * Мултифункционални зали;
  * Физкултурни салони;
  * Лекоатлетически писти;
  * Зали за фитнес, аеробика;
  * Скуош зали;
  * Хокей на трева

„Спортико” ЕООД е сериозен партньор с опит, но и младежки и спортен дух. Доверете се на нашия опит!

 


За контакти:

   Телефон:  02/416 9020
 0898 42 44 65
  0894 22 53 37
   Факс: 02/987 6000
   Email адрес:office@sporticco.com


Изпратете запитване:

Полетата маркирани с * са задължителни.